» » Зад Аголот - Зад Шпиунката

Зад Аголот - Зад Шпиунката album download

Зад Аголот - Зад Шпиунката album download Performer: Зад Аголот
Album: Зад Шпиунката
Released: 2016
Size MP3: 1670 mb.
Size FLAC: 1312 mb.
Rating: 4.1/5
Votes: 303
Other Formats: ASF XM MIDI MP2 ADX VOX FLACAlbum КРЕСТИКИ НОЛИКИ (XO). Я ПАЛЮ НА ЕЁ ЗАД (I LOOK AT HER BUTT) Lyrics. Я палю на её зад, я палю на её зад Она палит на меня, она cпалила меня Я палю на её зад, я палю на её зад Она палит на меня, она cпалила меня. Красные глаза, походу я спалился дважды Где моё сердечко, тебя я поймал на краже В инсте такая сасная, но в жизни ты милашка Может посоёмся во дворе девятиэтажек.

Explore releases from the Зад Аголот Продукција label. Discover what's missing in your discography and shop for Зад Аголот Продукција releases. Зад Шпиунката ‎(CD, Album). Зад Аголот Продукција.

Некој Рекол by Zad Agolot, released 01 January 2016 Аце: Некој рекол боље внимавај од другарот, него душманот, у штабот нема другарство, одамна е слушнато, меѓу себе сакал пуштен од свои луѓе, пред суратот, не крадат а се кријат зад Библијата и Куранот! До кога? Дур ќе можат ќе го ебат системот, низ него прошло секое подло гомно неписмено, од превара до лице што не има размислено, дека од родителите не секад ќе е штитено! Се лажат и ќе сторат се за мала пажња дали ќе рапува или ќе пее - харизмата ќе му е лажна, тажна судбина, штом не живееш како што сакаш, но размисли добро дали си вложил.

Tracklist

1 Година на Свињата
2 Манчу Матак бр. 1
3 Некој Рекол
4 Фаул
5 Староградска 2
6 Луѓето во Одела
7 Мамата у Книшка (Гоца и Зоки)
8 Велемајстор (Најдо & Васо)
9 Спас ви Нема
10 Нус Појава (Панде)
11 98/16
12 Прво Себеси
13 Ореова Кора
14 Признај (Мајсторот & Илко)
15 Зашто, Колку, Што и Како (Чичко Кумплунг)
16 Човекот Под Темен Облак
17 Буре Барут
18 Слободата е на Друго Место
19 За Кого Бијат Камбаните (Ацо & Здраве)
20 Ниеден Човек не е Остров
21 Бонус: Мамата у Книшка (ДЈ Гоце Ремикс)

Companies, etc.

  • Produced At – Зад Аголот Продукција – Зад Аголот Продукција

Credits

  • Artwork – Марјан Димиќ
  • Bass Guitar – Димитрије Маркович (tracks: 1)
  • Guitar – Бојан Рафајловски (tracks: 19)
  • Mixed By, Mastered By – ЈАН300
  • Producer – Баже ДСЦ (tracks: 4), ДЈ Гоце САФ (tracks: 21), Даре ДТ (tracks: 1,3,7,8,9,13,15,16,17,18,19), Марко СВП (tracks: 2,5,6,10,11,12,14)
  • Scratches – Гочка (tracks: 1), ДЈ Гоце САФ, ДЈ Оки Доки (tracks: 1,2,7,12,21)